YLE: Tahkolle avattiin uusi K-18 hotelli – Kimi Räikkönen ja Tommi Mäkinen sijoittajina 

Majoitustiloina on kymmenen kahden hengen maisemasviittiä. kuva: pixabay

Tahkon huipulle avautui täysi-ikäisille tarkoitettu hotelli, jota ovat olleet mahdollistamassa Kimi Räikkönen ja Tommi Mäkinen. Maisemahotellissa on myös kylpylä. Majoitustiloina hotellissa on kymmenen kahden hengen sviittiä. Tulevaisuudessa määrää on mahdollista kasvattaa. Hotellissa uima-altaat ja saunat ovat ulkona. 

“Kohderyhmänä ovat luksusmatkailijat. Me olemme rakentaneet koko konseptin aikuisten hyvinvointimatkailun mukaan, meidän vaihtoehtomme on rauhaa ja hiljaisuutta.”, kertoo Panorama rescort-yrityksen toimitusjohtaja Harri Jokela

Jokela kertoo, ettei hotellikokonaisuutta olisi voitu rakentaa ilman sijoittajia. Muun muassa moottoriurheilun legendat Räikkönen ja Mäkinen ovat osallistuneet noin viiden miljoonan euron hankkeeseen. Räikkönen ja Mäkinen ovat Iltalehden tietojen mukaan sijoittaneet molemmat hankkeeseen 150 000 euroa. He ovat osa kahdeksan hengen sijoittajaryhmää, joista kaikilla on mökki Tahkolla.  

“Tykkään alueesta, ja täällä on huikeat harrastusmahdollisuudet. Tämä mahdollistaa ympärivuotisen aktiivisuuden. Nämä kehityskohteet ovat hienoja juttuja. Uskoisin, että ensi talvena täällä on säpinää”, ralliautoilu legenda Mäkinen mainitsee. 

Lähde:

YLE: Tahkon huipule avattiin K18-hotelli – tältä siellä näyttää

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*