Oulussa kuntosalin valinnassa vaikuttaa monipuolisuus

Oululainen Anni valitsi kuntosalinsa erityisesti sen "erikoisuuksien" vuoksi.

Oulussa kuntosalien kuukausijäsenyyksien hinnat vaihtelevat paljon. Opiskelijalle oma halvempi hinta löytyy viidestä eri kuntosalista. Suurimmassa osassa Oulun kuntosaleista on kaikille yhteinen hinta.

Kootusta taulukosta huomaa, että Oulun kallein kuntosali on Hukka, jolla on 5 eri kuntosalia Oulussa. Hukka kuntosali maksaa opiskelijalle 64 euroa kuukaudessa ja tämän lisäksi pitää maksaa 20 euron liittymismaksu. Oulun halvin kuntosali opiskelijalle on Kuntoykkönen. Kuntoykkönen maksaa opiskelijalle 18,90 euroa kuukaudessa, ja tämän lisäksi pitää maksaa 10 euron liittymismaksu sekä 9 euron kulkutunniste.

Oululainen opiskelija Anni Korpela on harrastanut kuntosalilla käyntiä säännöllisesti viime keväästä asti. Hänellä kuntosalin valintaan vaikutti sijainti, laitteet ja erikoisuudet, joita salilla on. Anni käy Linnanmaan Fressissä, koska se on auki ympäri vuorokauden ja lähellä hänen kotiaan.

”Ei haittaa maksaa 10 euroa enemmän, kun tää on 24h auki ja täällä on vähemmän porukkaa”, kertoo Anni.

Anni maksaa 44,90 euroa kuukaudessa salijäsenyydestä. Hän tykkää treenata rauhassa, ja erikoisuudet ovat kivoja. Erityisesti hän tykkää ”testo montusta” eli painonnostoalueesta, joka sijaitsee pommisuojassa. ”Testomontussa” parasta on, että siellä saa meluta niin paljon kun haluaa.

Oulun kalleimman kuntosalin Hukan jäsenmaksu koostuu monipuolisista palveluista, kertoo asiakaskokemusvastaava Saara Pudas. Hukassa on todella laajasti erilaisia palveluita kuntosalin lisäksi, kuten ryhmäliikuntaa, pallopelejä ja fatbike lainausta. Hukalla on kaksi eri kuntosalia ja niiden lisäksi Hukan jäsen voi käyttää Hukka Xpress -saleja, joita Oulussa on kolme.

Hukassa kävijöitä vetää puoleensa monipuoliset mahdollisuudet liikkua, kertoo Pudas. Kuntosaleissa on todella hyvät laitteet ja tilaa treenata on paljon. KuntoHukka kuntosalilla on yli 1600 neliötä treenaustilaa.

”Ryhmäliikuntaa on joogaa, pilatesta, bodybalancea, kahvakuulatreeniä, bodyattackia ja paljon muuta. Hukassa voi harrastaa myös monia erilaisia pallopelejä, kuten tennistä, koripalloa, sulkapalloa ja squashia.”

Asiakaskokemusvastaajan mukaan Hukassa on todella yhteisöllinen meininki.

”Työntekijät tuntevat asiakkaat ja asiakkaat tuntevat toisensa”, kertoo Saara Pudas.

Oulussa on myös saatavilla opiskelijoille oma kuntoilusovellus Unimove. Unimoven lukuvuosi maksu on 50 euroa ja siinä on maksuton kokeiluviikko. Unimovella voi käydä kahdella eri kuntosalilla, ryhmäliikuntatunneilla sekä lajikokeiluissa. Lisämaksusta Unimovella voi käydä myös muun muassa Oulun kaupungin kuntosaleilla ja kuntosali Puntissa.

Lähteet: Hukka, Unimove, HS

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*