Oskar Osala loppukaudeksi Kärppiin

Oskar Osala edustaa loppukauden Oulun Kärppiä. Kuva: Pixabay

Oskar Osala on solminut Oulun Kärppien kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Viime kaudella KHL-seura Metallurg Magnitogorskia edustanut kiekkoilija ei ole kuluvalla kaudella pelannut vielä missään. Hän on viettänyt vapaaehtoista lomaa ja hakenut kiekkouran jatkolle motivaatiota. Viimeiset kymmenen kautta ulkomailla pelannut hyökkääjä liittyi Kärppien vahvuuteen maanantaina.

”Oulu on varmasti tällä hetkellä minulle paras paikka kehittyä koko maailmassa”, Osala hehkuttaa Oulun Kärppien verkkosivuilla. Erityisesti päävalmentaja Mikko Manner on Osalan mieleen. ”Koen, että kukaan muu ei tunne minun peliäni samalla tavalla kuin Mamba”, Osala kiteyttää.

Vaasan Sportin kasvatti on harjoitellut kuluvan kauden omatoimisesti, mutta kertoo pitäneensä itsensä hyvässä kunnossa. Vuosia maajoukkueen vakiokasvona nähty hyökkääjä on myös Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan erittäin hyvä vahvistus. ”Oskar on kansainvälisesti kokenut huippupelaaja, joka tuo omalla osaamisellaan varmasti paljon joukkueeseen”, Aho ylistää seuran verkkosivuilla. Osala pelaa Kärpissä pelinumerolla 92.

Lähde:

Oulun Kärpät: Oskar Osala loppukauden sopimuksella Kärppiin

Kaleva: Kärpät vahvisti: Osala liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella – ”Oulu on tällä hetkellä minulle paras paikka kehittyä”

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*