Joulutori tuo joulun Kesäkadulle

Joulutorilla muutama tyhjä koju odottaa vielä yrittäjien saapumista. Kuva: Roosa Leinonen

Valkean Kesäkadulle aukeaa perjantaina 2. joulukuuta Valkean Joulutori. Tori on koristeltu jouluvaloilla ja joulukuusella muun kauppakeskuksen tavoin. Kaiuttimista kuuluu jouluisia lauluja ja ihmiset kulkevat Kesäkadulla kiireettömän näköisesti.

Kauppakeskus Valkea järjestää nyt viidettä vuotta peräkkäin joulutorin. Torille on tänä vuonna tulossa seitsemän kojua, joissa myydään suomalaista designia. Myyntiin tulevien tuotteiden seassa on muun muassa koruja, vaatteita ja puisia sisustusesineitä. Joulutori on avoinna joka päivä 23. joulukuuta asti. Torilla järjestetään myös paljon jouluisia tapahtumia, joista erityisesti tiernapoikien esiintymisiä pääsee näkemään jokaisena päivänä.  

Jäälin Vaatteen kojulla asetellaan tuotteita esille huomista varten. kuva: Roosa Lieinonen

Kaksi yritystä on ollut jo aamusta asti järjestelemässä kojujaan valmiiksi huomista varten. Jäälin Vaatteen kojussa puetaan mallipäitä lämpimästi pipoihin ja kaulahuiveihin. Nahka-Aitan koju on jo lähes valmiin näköinen ja saanutkin osakseen kiinnostuneita asiakkaita. Torille tuotteitaan myymään saapuvat vielä Kaamos Shop, Venkka&Vinkka, Törmi Desing, Lovi ja taito Shop Oulu. Kojujen pitäisi olla valmiina huomenna puoleen päivään mennessä.  

Oulun Nahka-Aitta Ry kerää jo tuotteista kiinnostuneita asiakkaita. Kuva: Roosa Leinonen

Oulun Nahka-Aitta Ky:n toimitusjohtaja Satu Haaponiemi kertoo heidän olleen Valkean joulutorilla myymässä tuotteitaan niin monena vuonna kuin joulutori on järjestetty. Haaponiemi kertoo viihtyvänsä Valkean joulutorilla hyvin.

“Täällä on joulutorin tunnelmaa ja sisällä on ollut mukavampaa myydä kuin ulkona”.  

Haaponiemi kertoo myös kaupan käyvän joulutorilla tavallista paremmin.

“Joulun aikaan lähes kaikki menee kaupaksi. Riittää että tuote on asiallinen ja joululahjaksi kelpaava”.  

Lähteet:

Nahka-Aitta

Kauppakeskus Valkea

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*