Ilmaiset ämpärit ja tarjoukset houkuttelivat Tokmannin avajaisissa

Uusi Tokmanni avattiin tänään Oulun keskustaan. Avajaistarjoukset ja ilmaiset ämpärit saivat innokkaimmat asiakkaat tulemaan paikalle jo puoli seitsemäksi eli puolitoista tuntia ennen ovien avaamista. Puoli tuntia ennen avajaisia paikalla oli jo viitisenkymmentä jonottajaa. 500 ensimmäistä asiakasta saivat ämpäriin oikeuttavan kupongin. Kupongit loppuivat jo 40 minuuttia avaamisen jälkeen.

”Avajaispäivä on jännittävä päivä. On kiva nähdä, miten asiakkaat ottavat meidät vastaan. Tämä on myös kiireinen päivä, sillä tänään meillä käy noin 2500 maksavaa asiakasta”, sanoo Tokmannin toimitusjohtaja Heikki Väänänen.

Tokmannin toimitusjohtaja Heikki Väänänen on tyytyväinen uuden Tokmannin tiloihin.
Tokmannin toimitusjohtaja Heikki Väänänen on tyytyväinen uuden Tokmannin tiloihin.

Keskustaan vanhan Anttilan tiloihin avattu liike on Oulun viides. Muut sijaitsevat asumislähiöissä. Yhteensä Suomessa on 162 Tokmannia. Väänäsen mukaan Tokmannin tuotevalikoima on noin 70-prosenttisesti samantyyppinen kuin Anttilan. Molemmat ovat kodin tavarataloja.

”Anttila on luonut tähän valmiin asiakaspohjan. Asiakkaat ovat tottuneet ostamaan kodin tavaroita täältä, siinä mielessä oli ilo päästä tähän tilaan. Olemme etsineet 2-3 vuotta tällaista paikkaa”, sanoo Väänänen.

Yllätysämpäreissä oli tarjolla muun muassa 50 euron lahjakortti kahdelle onnekkaalle.
Yllätysämpäreissä oli tarjolla muun muassa 50 euron lahjakortti kahdelle onnekkaalle.

Marjo Liukkonen ei tullut avajaisiin ämpäreiden, vaan hyvien tarjousten perässä. Yöpukujen ja jouluvalojen lisäksi mukaan kuitenkin lähti myös yllätysämpäri.

”Luulin, että ämpärit ovat menneet jo aikoja sitten. Itse tulin vartin avaamisen jälkeen, niin ei tarvinnut jonottaa. Hyvä, että tuli keskustaan tällainen”, Liukkonen sanoo.

Työkalumyyjä Jorma Kemppaisen osalta valmistautuminen avajaispäivään alkoi jo kolme viikkoa sitten hyllyjä rakentamalla ja myymälää täyttämällä. Kemppaiselle nämä olivat jo seitsemännet Tokmannin avajaiset työntekijänä.

”Tämä avajaispäivä on kruunu kolmen viikon savotalle. Parin vuoden ajan olen Pohjois-Suomen alueella kiertänyt, onneksi olen päässyt rakentamaan. Onnistumiset jäävät mieleen, kun työn jäljen näkee heti. Se palkitsee, kun päälliköt ja johtajat ovat tyytyväisiä. Suu messingillä lähdetään kotiin”, Kemppainen sanoo.

LED-lamput ja valosarjat olivat Kemppaisen mukaan halutuimpien esineiden joukossa.
LED-lamput ja valosarjat olivat Kemppaisen mukaan halutuimpien esineiden joukossa.
Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*