Naisten salibandymaajoukkueeseen useita ensikertalaisia

Naisten maajoukkueen julkistustilaisuus. Kuva: Juhani Järvenää / Salibandy.fi

Sveitsin Neuchatelissa pelattaviin MM-kisoihin nimetyssä naisten salibandymaajoukkueessa pelaa peräti 11 MM-tason ensikertalaista. Joukkue on kokenut paljon muutoksia edellisten, Bratislavassa pelattujen kisojen joukkueeseen verrattuna. Nuorimpina ensikertalaisina kisoihin lähtevät Pirkkalan Pirkkain 16-vuotias Suvi Hämäläinen ja SB-Pron 18-vuotias Meri-Helmi Höynälä. Heidän lisäkseen mukaan lähtee yhdeksän muuta ensikertalaista.

Joukkueesta löytyy myös tunnetumpia ja kokeneempia nimiä. Tähtikaartia edustavat IKSU:n hyökkääjät Oona ja Veera Kauppi sekä KAIS Moran puolustaja My Kippilä.

Kippilä kärsi keväällä polven eturistisidevammasta, joka operoitiin toukokuussa. Kesän ja syksyn kestänyt kuntoutustyö on tuottanut tulosta, ja Kippilä lähtee mukaan kisoihin. Niin ikään useista polvivammoista kärsinyt Classic-hyökkääjä Alisa Pöllänen nimettiin ryhmään. Pöllänen nähtiin MM-joukkueessa viimeksi kotikisoissa vuonna 2015.

Yle näyttää 7.–15. joulukuuta Sveitsin Neuchatelissa pelattavat kisat kanavillaan.

Lähde: Yle: Naisten salibandymaajoukkue MM-kisoihin nimetty – vammojen kanssa taistelleet My Kippilä ja Alisa Pöllänen mukana

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*