Kauan odotettu Siipiweikot vihdoin Ouluun

Pakkanen tai lakko ei estänyt innokkaita siipifaneja.

Tamperelainen siipiravintola Siipiweikot avasi tähän mennessä pohjoisimman ravintolansa Ouluun 14.12. Ravintola aukesi kello 15, mutta ihmisiä oli ehtinyt kertyä ravintolan eteen jonoksi asti jo jo puolta tuntia aiemmin.

Sara-Sofia ja Stella olivat jonossa jo hyvissä ajoin ennen avaamista.

”Heti kun kuultiin, että tännekin avataan Siipiweikot, tiedettiin, että tänne on pakko päästä”, he kertovat. 

”Oulussa on ollut heikko vegaanisten siipien valikoima”, kertoo Stella

”Täällä on ollut sellainen ruoka kulttuurillinen aukko”, hän jatkaa

Myös jonossa olleet Tuomas, Lauri ja Jaakko kertovat olleensa iloisesti yllättyneitä kuullessaan Siipiweikkojen rantautumisesta Ouluun.

Lähes puolet ensimmäisistä jonottajista oli käynyt Siipiweikoilla syömässä niiden kotipaikkakunnalla Tampereella. Tampere tunnetaan myös Suomen siipipääkaupunkina. 

Siipiweikkot täytti tänä vuonna 30 

Nykypäivänä Siipiweikoilla on yhteensä kolme omaa ravintolaa, joista kaksi sijaitsee Tampereella ja yksi Oulussa. Suomen siipikulttuurin isä palaa myös Helsinkiin alkuvuodesta 2024, sillä ne avaa neljännen ravintolansa Helsingin Kamppiin. Tamperelaislähtöisen ravintolan kastikkeet ovat käytössä noin 300 ravintolassa ympäri Suomen, ja kastikkeita ja siipiä saa myös ruokakaupoista joka puolelta Suomea.

Ennen siivet on syöty Sticky Wingerssissä

 Ensimmäisen vuoden energiatekniikan opiskelija Setti kertoo ennen syöneensä siivet Oulussa Sticky Wingers-ravintolassa

Myös monet muut jonottajista ovat käyneet nauttimassa siipensä Sticky Wingerssissä, jonka siipibuffetin mainitsivat monet jonottajat.

Setti ja Vilma eivät ennen olleet käyneet Siipiweikoilla, mutta kun huomasivat olevansa ensimmäisiä paikalla, päättivät he jäädä odottamaan.

”Tulimme tähän aika ex tempore katsomaan, millainen jono täällä on”, he kertovat.

Siipiweikkojen Oulun ravintola sijaitsee Snellmanin puiston lähettyvillä entisen keskustan Noodle Bar 9:n ravintolan liiketiloissa Hallituskatu 9:ssä

Lähteet:

Siipiweikot

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*