HS: 133,7 miljoonan euron tulot ilmoittanut koodari väittää tehneensä näppäilyvirheen 

Piiroinen väittää nostaneensa kryptolompakosta tilillensä noin 26 000 euroa. Kuva: Pixabay

Hämeenlinnalainen Critical Force -nimisessä yrityksessä työskentelevä ohjelmoija Juhapekka Piiroinen nousi verotilastoissa kärkeen ilmoittamillaan 133,7 miljoonan euron tuloilla. Piiroinen väittää HS:lle tehneensä näppäilyvirheen ilmoittaessaan tuloistaan.  

Verohallinto on varmistanut Helsingin Sanomille, että tiedot on tarkistettu monta kertaa, eikä niissä ole huomattu virheitä. Verohallinto kertoo myös, että Piiroisella on maksamattomia jäännösveroja 46 miljoonan euron edestä. 

Tapauksessa on Helsingin Sanomien mukaan erikoisia yhteensattumia

Piiroisen ainut yritysyhteys on yritykseen nimeltä Goofy Unicorn Oy, jonka osakemäärä on 1337 000. Numerosarja 1337 tarkoittaa myös internetslangissa eliittihakkeria. 

Goofy Unicorn Oy ei ole koskaan ilmoittanut tilinpäätöstietojaan kaupparekisteriin. Piiroinen väittää yrittäneensä kirjautua kryptovaluuttojen myymiseen käyttämäänsä Kraken-palveluun saadakseen todisteet tehdyistä kaupoista, mutta hänen salasanansa ei suostu toimimaan. 

Lähde: ”Tässä on käynyt näppäilyvirhe”, sanoo 133,7 miljoonan euron kryptotulot ilmoittanut koodari HS:lle – Verottajan mukaan se ei ole tehnyt virhettä

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*