E-urheilija Ville Palola siirtyy saksalaiseen joukkueeseen

Kuva: Pixabay

Suomalaisen elektronisen urheilujoukueen ENCE:n riveissä pelaava Ville ’Sha77e’ Palola ilmoitti 10. joulukuuta jättävänsä ENCE:n ja liittyvänsä saksalaisen PENTA Sportsin tiimiin.

Rainbow Six Pro League 2017 – Season 3:n voittanut Palola kertoo Twitch-streamissaan saaneensa PENTA Sportsilta todella hyvän tarjouksen. Se tuo hänelle mahdollisuuden pelata työkseen ja tienata pelaamisella.

Sopimuksen rahallisen arvon lisäksi Palola uskoo, että PENTA Sports on joukkue, jonka kanssa hän pystyy voittamaan otteluita tulevaisuudessakin.

’’En voi mennä sopimuksen yksityiskohtiin, mutta jos saat paremman työtarjouksen samalla työnkuvalla, kukapa sitä ei ottaisi? Ainut asia on, että työkaverit vaihtuvat’’, Palola toteaa

Hän painottaa edelleen olevansa hyvissä väleissä ENCE:n kanssa, ja kertoo vaihdon olevan pelkästään bisnestä.

’’Ystävyys jatkuu ENCE:n pelaajien kanssa, olemme olleet todella tiivis porukka ja kaikki tällä tasolla olevat pelaajat ymmärtävät, miksi vaihdetaan jengiä. Aivan kuten missä tahansa toisessakin urheilulajissa’’, Palola kertoo.

PENTA:n hankaluudet avasivat oven

PENTA:n tarjous Palolalle johtui siitä, että saksalaisjoukkueen jäsen Niklas ’KS’ Massierer äänestettiin ulos joukkueesta. Massiererin ulos äänestäminen ei johtunut hänen pelillisistä taidoistaan vaan joukkueen pelin sisäisestä yhteistyöstä.

’’Se on todella yksinkertaista, yhteistyöstämme ei enää tullut mitään. KS teki kuitenkin aina hyvin pisteitä ja hänen tilastonsa olivat hyvät. Valitettavasti tämä peli ei ole pelkkiä tilastoja, sillä täytyy myös voittaa’’, kertoi Twitterissään PENTA:n joukkueen kapteeni Fabian Hällsten.

Hällsten kertoo samassa twiitissä, että Palola ei ollut ainoa pelaaja, johon he olivat yhteyksissä pelaajavaihdon myötä. Palola oli PENTA:lle hyvä vaihtoehto, sillä hänen pelipaikkansa on sama kuin Massiererilla. Palola myös tunnetaan Rainbow Six -piireissä tasaisen hyvänä tiimipelaajana.

Palolan jättämä aukko toistaiseksi täyttämättä

ENCE ei ainakaan vielä ole ilmoittanut, kuka tulee Palolan tilalle Rainbow Six -tiimiin. ENCE:n joukkueen kapteeni Niklas ’Willkey’ Ojalainen on kuitenkin luottavaisin mielin liikkeellä.

’’Tiedämme Suomen pelaajien joukossa olevan paljon tuntemattomia kykyjä ja uskomme, että olemme löytäneet sopivan pelaajan tarpeisiimme’’, kertoo Ojalainen joukkueensa nettisivuilla.

Kukaan joukkueesta ei kerro tarkkaan kuka tai ketkä ovat ENCE:llä mielessä Palolan tilalle. Palola kuitenkin osasi kertoa, että koepelit ovat käynnissä.

’’Minulla on pari mielipidettä, ketkä ENCE:en voisivat mennä minun tilalleni, mutta en viitsi vielä julkisesti niistä huudella. Piakkoin saamme kuitenkin tietää, kun he tekevät ratkaisunsa. Tällä hetkellä tiedän, että koepeleissä on kaksi pelaajaa.’’

FAKTA

  • E-urheilu: ammattipelaamista erilaisilla pelialustoilla kuten PC, Xbox ja PlayStation.
  • ENCE: suomalainen e-urheilutiimi.
  • PENTA: saksalainen e-urheilutiimi.
  • Rainbow Six Siege: suosittu Ubisoftin julkaisema, verkossa pelattava taktinen ammuntapeli.

 

Lähteet:

Fabian twiitti

Ville Palolan twitch

ENCE:n verkkosivut

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*