Painonhallintani

Arkistokuva / Pixabay

Hyvät ystävät, kansakuntamme ei ole vuosisataan kohdannut näin suurta kriisiä, joka on lukinnut suomalaiset koteihinsa ja saanut heidät pelkäämään naapureitaan. Kaukaa Aasian mailta saapunut vitsaus on altistanut meidän rakastamamme kotimaan hengenvaaraan kuin aseistettu ryöväri pankkiirin. Mutta minulla on täysi luotto siihen, että me selviämme tästä ja COVID–19 palaa sinne, mistä se on tullutkin. Siihen, mitä sitä ennen tapahtuu, meidän täytyy keskittyä välittömästi.

Te kansalaiset, jotka olette kanssani huomanneet oman elopainonne nousseen viimeisen kuukauden sisällä enemmän kuin normaalioloissa, älkää vaipuko epätoivoon ja luovuttako. Muistutan, että ensimmäinen päivä Herran vuotta 2020 lukuisat teistä vannoivat itselleen pyrkivänsä parempaan kuntoon, ja parempaan kuntoon on teidän tuleman. Vuoden ensimmäisellä viikolla olimme toisillemme veljiä ja sisaria, kuntosaleilla nostimme rautakuormat harteillemme ilo kasvoillamme ja kulutimme kasviksia puoli kiloa ennen jokaista auringonlaskua. Mutta, koska ihmisen luonne on Pirun viehäteltävissä, aloimme epäillä tahtomme lujuutta. Sen härmäläisen tahdon lujuutta.

Te kansalaiset, jotka olette kanssani huomanneet oman elopainonne nousseen viimeisen kuukauden sisällä enemmän kuin normaalioloissa, älkää vaipuko epätoivoon ja luovuttako.

Tämä rakkaimpiemme elämää koetteleva virus on Saatanan kirous, mutta minä tiedän, että pintaa syvemmällä on olemassa uusi mahdollisuus. Uusi yritys, joka nostaa länsimaiset takamuksemme ylös divaanisohvalta ja laittaa jalkamme jälleen polkemaan metsäreittejä. Palatkaamme siihen aikaan, kun pidimme toisistamme kiinni ja silmin kerroimme tukevamme toinen toistamme laihduttamisen haasteissa. Selkä selkää vasten, ystävä ystävälle.

Älkäätte sortuko hakemaan tukea yhteiskuntamme loiseläimiltä! Niiltä lifestyle-verijuotikkailta, jotka imevät verenne ja panettelevat teitä selkänne takana samalla, kun he ihailevat Instagram-seuraajiensa paljoutta. Apu löytyy keskuudestamme. Turvautukaamme läheistemme apuun ja kerätkäämme oppia niiltä, jotka ovat painonhallinnan ongelmat jo taittaneet.  Eihän onkijakaan pyydä ahvenelta neuvoa, miten kaloja pyydetään, vaan paikalle haetaan kalastaja.

Kun tämä kaikki on ohi, aurinko paistaa yllämme kirkkaampana kuin vuosikymmeniin. Tämä ajanjakso jää historiaan hetkenä, jolloin me yhdessä selätimme pandemian ja meistä jokainen mahtui jälleen suosikkifarkkuihinsa.

Liittykää kanssani huutoon: YKS KAKS KOLI NELI, YKS KAKS KOLI NELI!

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*