TV:stä ja radiosta tutun Hanna Kinnusen arjesta ei ohjelmaa puutu

Näyttelijän ja juontajan Hanna Kinnusen syksy on hyvin kiireistä, sillä hän tekee kahta aikaa vievää työtä läpi syksyn. Kinnunen työskentelee juontajana Aito Iskelmä -radiokanavalla sekä on jälleen mukana Salattujen elämien kuvauksissa. Viimeksi Kinnunen näytteli sarjassa vuonna 2019. Työn vastapainoksi hän viettää mahdollisimman paljon aikaa perheensä kanssa. Kinnusella on 8- ja 10-vuotiaat lapset, jotka harrastavat koripalloa ja taitoluistelua.

”Mitä vapaa-aikaa edes on?” hän kysyy huvittuneena.

Miltei kaikki aika työn ulkopuolella siis kuluu lasten harrastusten parissa, mutta silloin tällöin myös omaa aikaa jää. Tällaisina hetkinä Kinnunen tekee mieluusti asioita, jotka rentouttavat häntä. Näitä ovat esimerkiksi luonnossa liikkuminen, podcastien kuunteleminen sekä elokuvien katselu.

Radiossa työskenteleminen unelmien täyttymys

Vaikka Kinnunen varmasti tunnetaankin parhaiten suomalaisten rakastamasta saippuasarjasta Salatut elämät, hän on tehnyt näyttelemisen lisäksi paljon muitakin töitä. Kinnunen on työskennellyt muun muassa yrittäjänä, toimittajana, työelämäkouluttajana ja juontajana eri radiokanavilla. Hänellä on miltei aina ollut epäsäännölliset työajat, ja jokaisen työn kohdalla työviikot ovat erilaisia. Radiossa työskenteleminen on hänelle kuitenkin kaikkein mieluisinta. Radiotyö on ollut Kinnuselle unelma-ammatti pienestä pitäen.

”Radion välityksellä pääsee kertomaan väkeviäkin tarinoita, ja kaikki tapahtuu siinä hetkessä. Radio työkaluna on todelle kiehtova”, hän hehkuttaa.

Kinnusta pääsee kuuntelemaan Aito Iskelmän päiväohjelmassa kymmenestä kahteen, ja television ruutuun hän palaa Salla Mattilan roolissa myöhemmin syksyllä.

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*