Pikaluistelun maailmancup jatkuu Naganossa

Naganossa sprintterit pääsevät testaamaan vauhtiaan myös joukkuekilpailuissa. Kuva: Pixabay

Pikaluistelun maailmancup jatkuu viikonloppuna Japanin Naganossa. Suomesta kauden toiseen osakilpailuun osallistuu kolmikko Mika Puotala, Pekka Koskela ja Tommi Pulli. Poutala ja Koskela osallistuvat 1000 m ja 500 m kilpailuihin sekä joukkuesprinttiin. Tommi Pulli luistelee joukkuesprintin lisäksi 1500 m.

”Sinänsä erikoista, että ensin luistellaan 1000 metriä ja 500 metrisiä on vain yksi. Innollaan odotan myös itselleni uutta lajia maailmancupissa eli teamsprinttiä, johon meillä löytyy hyvä joukkue. Edessä on tosi hauska kilpailu. Kova päivä on lauantaina edessä, mutta on kuntokin kova”, Mika Poutala kertoi torstaina.

Viime viikonloppuna maailmancupin avauksessa Kiinan Harbinissa Poutala luisteli hienosti 1000 metrillä toiselle sijalle ja 500 metrin matkoilla irtosivat neljäs ja seitsemäs sija. Keräämillään pisteillä Poutala ohitti myös joukkuetoverinsa Pekka Koskelan kaikkien aikojen maailmancup-pisteissä. Poutala on nyt kaikkien aikojen tilaston 14. sijalla pistemäärällä 6662 ennen Koskelaa, jolla pisteitä on 6572.

 

Lähteet:

Luisteluliiton tiedote

http://www.luisteluliitto.fi/2016/11/17/pikaluistelijoilla-vuorossa-naganon-maailmancup/

http://www.luisteluliitto.fi/2016/11/13/poutalan-vauhti-jatkuu-vahvana/

 

 

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*