Suvi Teräsniska julkaisee kolmannen joulualbuminsa ja päättää joulukiertueen kotikaupunkiinsa Ouluun

Suvi Teräsniska festivaalikeikalla 2021. Kuva: Rami Ranta

Suvi Teräsniskan joulualbumisarja saa kolmannen osansa 5. marraskuuta julkaistavasta Tämä maailma tarvitsee joulun -albumista. Albumi julkaistaan kuukausi ennen artistin kirkkokiertuetta. Aikaisemmat kaksi joululevyä ovat keränneet laajasti kiinnostusta ja levyiltä löytyy useita miljoonastriimauksia keränneitä kappaleita.

”Levylle valikoitui yksitoista kappaletta ja joukossa on sekä melankolisempia että toiveikkaita lauluja – sellaisia joissa on valoa ja rakkauden sanomaa. Haluankin omistaa tämän joululevyn lapsilleni”, Teräsniska kommentoi Warner Music Finlandin tiedotteessa.

Artisti kommentoi albumia vapaammin myös sosiaalisessa mediassa. ”Oon oottanu NIIIIN paljon että pääsette kuulemaan tän upeuden. Oon niin onnellinen ja tyytyväinen että tää saatiin tehtyä vaikka aikaa se otti ja kalliiksikin se tais tulla”, Teräsniska tunnelmoi.

Artistin jo perinteisiksi muodostunut jouluinen kirkkokonserttikiertue kattaa tänä vuonna 20 kiertuepaikkakuntaa. Kiertue alkaa 1. joulukuuta Mikkelistä ja päättyy 23. joulukuuta Oulun Karjasillan kirkkoon. Oulussa esityksiä järjestetään kaksi peräkkäisinä päivinä.

Teräsniska tähdittää parhaillaan Nelosella nähtävää Vain Elämää All Stars -kautta.

Warner Music Finland: Suvi Teräsniskalta joululevytrilogian kolmas albumi

Instagram: @suviterasniskaofficial

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*