Pohjois-Suomen Journalistit järjestää työnhaku- ja verkostoitumistapahtuman Koivurannan saunalautalla

Verkostoitumistapahtumassa voit käydä myös saunassa, pulahtamassa avannossa tai lämpimissä poreissa.

Mietityttääkö kesätyöhauissa pärjääminen, haluatko apuja tulevissa rekryissä?Tule Pohjois-Suomen Journalistien järjestämään jouluiseen opiskelijatapahtumaan! Toimitusten ja mediatalojen kesätyöhaut avautuvat taas tammikuussa. Nyt on timanttinen hetki ottaa etunoja tulevaan hakuun jo ennen joululomille jäämistä.

Pohjois-Suomen Journalistit järjestää perjantaina 16.12. kaikille toimittajan työstä kiinnostuneille oululaisille opiskelijoille jouluisen työnhaku- ja verkostoitumistapahtuman Koivurannan saunalautalla Värtössä. 

Illan aikana pääset kuuntelemaan konkreettisia vinkkejä siihen, mistä töitä kannattaa hakea, mitä haastatteluissa kysytään ja miten onnistut niissä. Ilta jatkuu mukavissa merkeissä saunoen ja uiden.
Tilaisuuden aluksi puheenvuorot pitävät Anu Kauppila ja Anni Hyypiö.

Anu Kauppila on PoJon opiskelijalähettiläs. Hän on tottunut etsimään työpaikkoja myös työnhakuilmoitusten ulkopuolelta. Anni Hyypiö on Pohjois-Suomen Journalistien hallituksen jäsen, joka on tutustunut toimittajarekryihin niin haastattelijana kuin hakijana. 

Tapahtuma pähkinänkuoressa:

Mitä? Opiskelijoille tarkoitettu työnhaku- ja verkostoitumistapahtuma

Missä? Perjantaina 16.12. Koivurannan saunalautalla Oulussa (Kasarmintie 31) kello 18.45-20.45.

Miksi? Pääset kuulemaan vinkkejä työnhakuun, kuulemaan Journalistiliitosta ja tutustumaan muihin alan opiskelijoihin rennoissa merkeissä.

Mukaan mahtuu 20 nopeinta. Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella viimeistään 9.12. kello 13 mennessä. Jos sinulla on erityistä kysyttävää järjestäjiltä, kirjoita kysymys lomakkeelle. Jos haluat saunoa, ota mukaan myös oma uima-asu. 

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*