Kaleva: Valkean pop up -nuorisotila haalii suosiota

Nuorisotila luo mahdollisuuksia yhdessä tekemiseen. Kuva: Pixabay

Oulun Valkeaan syyskuun alussa avattu pop up -nuorisotila on osoittautunut menestyksekkääksi hankkeeksi. Tila sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa Finlaysonin liikettä vastapäätä.

Nuorisotilan oli määrä sulkeutua lokakuun lopussa, mutta hankerahojen puitteissa toiminnalle saatiin lisäaikaa jouluun asti.

Suosion osasyyksi epäillään sen keskeistä sijaintia. Kauppakeskuksen tiloissa on jo avautumisesta saakka ollut paljon nuoria viettämässä aikaa, mutta heitä kaikkia ei ole kuitenkaan saatu houkuteltua siirtymään Kesäkadulta nuokkarin tiloihin.  

Nuorisotila on marraskuusta lähtien avoinna keskiviikkona ja torstaina kello 14-20 sekä perjantaisin 14-22. Ovet ovat avoimena kaikille 13-29-vuotiaille.

Kulttuurisen nuorisotyön koordinaattori Tarja Rönkkö kertoo Kalevalle, että keskusteluita nuokkarin muuttamisesta pysyväksi on käyty. Sen suuri suosio on osoittanut sille olevan tarvetta.

Lähde: Kaleva: Valkean nuok­ka­ri­ko­kei­lu sai kahden kuu­kau­den jat­ko­ajan – ”Tämä pop up on osoit­ta­nut sen, että kaup­pa­kes­kuk­ses­sa on to­del­li­nen tarve py­sy­väl­le nuorten omalle ti­lal­le”

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*