AC Oululle väliaikainen toimitusjohtaja – hakuprosessi rooliin aloitetaan talven aikana

Jalkapalloilijan jalka jalkapallon päällä, taustalla nurmikenttä
AC Oulu on pelannut Veikkausliigassa kaksi viimeisintä kautta. Kuva: Pixabay

Veikkausliigassa pelaava jalkapallojoukkue AC Oulu tiedottaa toimitusjohtajan vaihtumisesta. Vuodesta 2014 roolissa toiminut Juho Meriläinen siirtyy seuran sisällä uusiin tehtäviin. Siirtymäkauden ajan roolia toimittaa Hanna Väänänen, joka on ennen tätä toiminut seuran myyntipäällikkönä. Seura käynnistää uuden toimitusjohtajan hakuprosessin tulevan talven aikana. Päätöstä haun avoimuudesta ei ole vielä tehty, AC Oulun puheenjohtaja Tomi Kaismo kertoo Kalevalle.

Toimitusjohtajan vaihtumisen taustalla on kasvavan organisaation uudelleenroolitus ja toimenkuvien räätälöiminen uusiksi. AC Oulun julkaisemassa tiedotteessa puheenjohtaja kertoo kokevansa nykyisen ratkaisun hyväksi.  

”On tärkeää, että löysimme seuran sisältä näin hyvän ratkaisun siirtymäkauden ajaksi Hannan ottaessa vetovastuuta.”

Tiedotteen mukaan Hanna Väänänen on tyytyväinen uuteen rooliinsa seurassa.

”Olen hyvin iloinen ja kiitollinen, että minulle on uskottu tämä tehtävä ja positio seuran puolesta. AC Oulussa työskentely on tuntunut täysin omalta jutulta ja olen huomannut, kuinka hienosta ja ainutlaatuisesta seurasta on kyse.”

AC Oulu: AC Oulun toimitusjohtaja vaihtuu

Kaleva: AC Oulun toi­mi­tus­joh­ta­ja vaihtuu – Juho Me­ri­läi­nen jatkaa seu­ras­sa muissa teh­tä­vis­sä: ”Emme ole sama seura kuin viisi vuotta sitten”

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*