Kaleva: Nuorten miesten porukka häiriköi OSAOn tiloissa

Kuvan opiskelijat eivät liity tapaukseen. Kuva: Pixabay

Ulkopuolisten mieshenkilöiden porukka on aiheuttanut toistuvasti häiriötä OSAOn palvelualojen yksikössä Kaukovainiolla. Kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi kertoo Kalevalle ongelmien alkaneen syyslomaa edeltävällä viikolla ryhmän ilmaannuttua opiskelijoiden kahvilaan. Häiriköt ovat näpistelleet, aiheuttaneet yleistä hämminkiä ja käyttäytyneet huonosti.

Tekijöiden henkilöllisyydestä ei ole varmuutta, sillä he eivät suostu kertomaan nimiään. Paikalle on myös jouduttu kutsumaan poliisit. Oppilaiden vanhemmille on tiedotettu asiasta ja koulun turvallisuustoimia lisätty. Toimipisteen ovet lukitaan entistä aikaisemmin ja tiloissa partioi vartija.

Rehtorin mukaan tilanne on valitettava ja tekijät saatava vastuuseen. Kouluilla on velvollisuus taata opiskelijoiden ja työntekijöiden turvallisuus. Paloniemi myös muistuttaa, että tällaisissa tilanteissa häiriköillä on monesti tapana jatkaa toimintaansa eri paikassa.

Lähde: Nuorten miesten porukka on ai­heut­ta­nut tois­tu­via häi­riöi­tä OSAOn Kau­ko­vai­nion yk­si­kös­sä –  Reh­to­ri: ”Kou­luun tu­le­mis­ta ei tar­vit­se pelätä, val­von­taa on li­sät­ty”

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*