Mariska Ouluun marraskuussa

Viime vuodet musiikillista hiljaiseloa viettänyt artisti Mariska saapuu levynjulkkarikiertueensa myötä Ouluun. Lokakuussa ilmestynyt sooloalbumi Mariska on hänen viidentensä. Albumilta lohkaistu sinkku Minä liityin sinuun on tullut monelle tutuksi radiosta.

Mariska elää tänä syksynä yhtä aktiivisimmista kausistaan. Hän on suomentanut ensi vuonna tulevan Queen-musikaalin kappaleet. Lisäksi hänellä on työn alla toinen lastenkirja.

Mariska kertoo uuden levyn teeman olevan vaikeuksien kautta voittoon. Levyn tekeminen tuntui nyt työläämmältä kuin koskaan. Halu tehdä levy oli kuitenkin kova ja tällä kertaa levyltä löytyy laulajan omiakin sävellyksiä. Hän haluaa kertoa voimaannuttavia tarinoita. Uutta levyä varten hän on ottanut laulutunteja ja tyytyväinen kehitykseen.

Minä liityin sinuun on Mariskan näköinen, hänen itselleen tekemänsä biisi. Se on samantyylinen, lyyrisesti ikoninen kuten hänen Anna Puulle sanoittamansa Mestaripiirros (2009) tai Jenni Vartiaiselle sanoitettu Missä muruseni on (2010).

Mariskaa voi kuulla 7. marraskuuta 45 Specialissa Oulussa.

Lähde: Yle: Mariska mursi koviskuorensa uutta levyä tehdessään, eikä piilota itseään muiden artistien kappaleisiin: ”Uskallan näyttää myös herkkyyteni”

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*