Kärpistä lähtenyt Aatu Räty nousi ratkaisijaksi jukuridebyytissään

Oulun Kärpistä loppukauden mittaisella lainasopimuksella Mikkelin Jukureihin siirtynyt Aatu Räty, 18, aloitti urakkansa uudessa seurassa tehokkaasti. Räty valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi tehoin 1+2 ja naulasi ottelun voittomaalin, kun Jukurit voitti keskiviikon liigakierroksella hallitsevan mestarin Rauman Lukon lukemin 4-2. Jukurit on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa.

”Aatu pelasi sillä tavalla, mitä häneltä odotetaan, että hän pelaa. Hän on huippulahjakas, kovalla työmoraalilla varustettu pelaaja sekä todella oppimishaluinen. Kiva päästä tuollaista pelaajaa valmentamaan”, Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Huippulupaus Räty on jäänyt alkukauden aikana Kärpissä vähälle peliajalle ja ollut kokoonpanossa ennen keskiviikon kamppailua vain kuudessa pelissä, summaten tehot 0+1. Kesän aikana nuori oululainen sai vyölleen kokemusta nuorten maajoukkuepeleistä sekä NHL-seura New York Islandersin harjoitusleiriltä.

”Kärpissä oli vähän ongelmia, ja on hienoa saada tähän kauteen ikään kuin uusi alku”, Räty kertoo STT:lle.

Seuraavan kerran Räty nähdään tositoimissa lauantaina, kun Jukurit kohtaa kotonaan Vaasan Sportin.

Yle: Aatu Rädyltä heti hämmästyttävä työnäyte Olli Jokisen alaisuudessa – superlupauksen kohtelu Oulussa puhuttaa: ”Kärpissä oli vähän ongelmia”

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*