IS: Jare Tiihonen avautui podcastissa huijauksesta – “Rupesin jossain vaiheessa aistimaan, että tässä on jotakin metkaa” 

Cheek on monilla mittareilla Suomen kaikkien aikojen menestynein artisti. Kuva: Pixabay

Uransa Lahden mäkimontussa viisi vuotta sitten päättänyt Cheek, eli Jare Tiihonen ei ole esiintynyt paljoa mediassa uransa jälkeen. Tiihonen nousi otsikoihin päädyttyään huijatuksi hänen entisen kaverinsa toimesta. Tiihonen avasi tilannetta tänään ilmestyneessä Sijoitusovi-podcast jaksossa. 

“Lainasin rahaa kaverille, joka on Töölön maineikkaimman ja perinteikkäimmän kuntosalin omistaja. Oli paperit kunnossa, mutta rupesin jossain vaiheessa aistimaan, että tässä on jotakin metkaa.”, Tiihonen taustoitti IS:n mukaan podcastissa

Tiihonen kertoo podcastissa, että hänen isänsä antoi vinkin rahasta jo pienenä. 

“Älä koskaan lainaa rahaa kenellekään, varsinkaan kaverille, koska voit menettää ystävän.” 

Tiihonen avaa, että kun tuli aika maksaa rahat takaisin ystävä oli väittänyt, ettei ole velkaa. 

“Laput olivat kunnossa onneksi. Oikeus päätti, että pitää maksaa ja ulosotto totesi kaverin varattomaksi. Se oli yllätys.” 

Tiihonen sadattelee lainaamista edelleen. Hän oli hämääntynyt, sillä ystävä oli vaikuttanut puheiden ja ulkonäön perusteella varakkaalta. 

Lähde: Podcast: Jare Tiihonen puhuu harvinaisella tavalla raha-asioistaan – sijoitus paljastui totaaliseksi huijaukseksi

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*