Vuoden 2022 Hurmosta juhlitaan kahden päivän ajan

Ensimmäinen Hurmos keräsi tuhansia osallistujia Kuva: Rami Ranta

Vuoden 2022 korkeakouluopiskelijoiden avajaistapahtuma Hurmos tulee olemaan kaksipäiväinen. Tapahtumaa järjestää Oulun yliopiston ylioppilaskunta OYY ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO.

Ensimmäinen Hurmos sai osakseen sekä kritiikkiä että kiitosta.

Ongelmakohdiksi osoittautui rannekkeiden vaihtopisteiden ruuhkautuminen, sekä iltatapahtumassa olevan narikan pieni kapasiteetti. Kiitosta sai hyvät artisti valinnat, sekä monipuolinen oheisohjelma päivätapahtumassa.

Ylioppilaskunnan tapahtumatuottaja Kati Kantonen kertoo, että ongelmakohtia pyritään parantamaan lisäämällä henkilökuntaa ja tekemällä tapahtumasta kaksipäiväinen.

Tapahtuman ensimmäinen päivä tulee olemaan ilmainen ja järjestetään Linnanmaan kampuksella. Sisältö tulee olemaan samantyyppinen kuin edellisenä vuonna.

”Aikataulua hieman muutetaan ja pidennetään”, Kantonen kertoo.

Avajaistapahtuman toisena päivänä keskiöön nousee opiskelijafestivaalit.

Kantonen muistuttaa työryhmän avoimesta hausta, jossa haetaan 10 aktiivista ja tapahtumista kiinnostunutta opiskelijaa. Lisätietoja löytyy Hurmoksen omilta nettisivuilta.

Suomen suurin korkeakouluopiskelijoiden yhteinen avajaistapahtuma

Hurmos on Suomen suurin korkeakouluopiskelijoiden yhteinen avajaistapahtuma.

Tapahtuman toivotaan lisäävän yhteisöllisyyttä oppilaitosten välillä ja tutustuttaa uusia opiskelijoita korkeakouluihin ja sen yhteisöön. Vanhemmille opiskelijoille Hurmos on oiva tilaisuus juhlistaa uuden lukuvuoden alkamista opiskelukavereiden kanssa.  

Hurmosta juhlittiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2021. Avajaistapahtumassa oli päivä- ja iltatapahtuma.

Päivätapahtuma oli ilmainen ja osallistujat pääsivät tutustumaan eri järjestöihin, toimijoihin ja yrityksiin. Päivä huipentui opiskelijafestivaaleihin Kuusisaaressa.

Iltatapahtuma oli maksullinen K-18. Iltatapahtumaan osallistujat pääsivät juhlistamaan lukuvuoden alkamista monenlaisten oheisohjelmien, ruokien, juomien sekä opiskelijoiden, että pääartistien esiintymisillä.

Hurmoksessa esiintyi muun muassa Erika Vikman ja Gasellit.

Tapahtuma keräsi 8000 osallistujaa.

Hurmos

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*