Päivän gallup: Voiko kukaan haastaa Niinistöä presidentinvaaleissa?

Suomessa pidetään presidentinvaalit kuuden viikon päästä. Löytyykö istuvalle presidentille haastajaa? Entä ketä oululaiset eivät presidentiksi halua?

 

’’Todennäköistä on, että joku muukin voi voittaa. En tosin tunnista muita ehdokkaita kuin Sauli Niinistön. En halua presidentiksi ketään omaa etuaan ajattelevaa tyyppiä. Voittajan pitää olla joku järkevä, joka osaa asiansa’’, Tuomas Pärkkä pohtii.

 

 

 

’’Ilman muuta Paavo Väyrynen pystyy haastamaan Niinistön. Merja Kyllöstä sen sijaan en halua presidentiksi. Hänen ei ole minun makuuni’’, Tuomo Louhela miettii.

 

 

 

”Toivotaan, että Niinistö voittaa, sillä hän vastaa eniten omia arvojani. Minulla on huono nimimuisti, mutta joku ehdokas haluaisi nostaa presidentin valtaa. Hänen en toivo voittavan. Pelottaa, että Trumpin tyyliset ihmiset pääsevät valtaan. Tiedä sitten, onko tämä pelko Suomessa realistinen’’, Milla Juntunen naurahtaa.

 

 

’’En usko, että muut ehdokkaat pystyvät päihittämään Niinistöä. Hänellä on ollut niin vahva kannatus, ja hän nauttii kansan suosiota. Niinistö on hoitanut presidentin hommansa hyvin. Laura Huhtasaarta en haluaisi nähdä presidenttinä’’, Inka Niskanen tuumii.

 

Teksti ja kuvat: Jere Järvenpää ja Silja Poutiainen

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*