Päivän gallup: Onko muodikkuus tärkeintä talvivaatteissa?

Kuva: Pixabay

Kyselimme Oulun seudun ammattikoulun opiskelijoilta, onko talvella tärkeämpää pukeutua muodikkaasti vai lämpimästi.

 

”Mielestäni on ehdottomasti tärkeintä, että vaatteet ovat lämpimät. Pipoa en vielä käytä, vaan vasta sitten, kun pakkasta on -15-20 astetta. Ei ole mitään järkeä pukeutua ohuisiin vaatteisiin, ja merkkivaattet eivät ole niin välttämättömiä. Muutaman talven pärjään samalla takilla, mutta hanskoja joutuu vaihtamaan useammin”, Mikael Puumalainen kertoo.

 

 

 

 

”Mielestäni muoti ja tyylikkyys on tärkeää, olennaisempaa kuin se, ovatko vaatteet lämpimiä. Seuraan muotia. Olen huomannut, että nuoret yleensä käyttävät muotivaatteita. Ostan yleensä joka vuosi uuden talvitakin, ja edellisen myyn tai annan joko siskolleni tai ystävilleni. Pidän tietysti lakkia ja lapasia talvella, ja lenkkeillessä laitan toppahousut”, Lamees Al-Nidawi sanoo.

 

 

 

 

 

”Mielestäni on tärkeämpää näyttää tyylikkäältä kuin pukeutua lämpimästi. Jätän muodin vuoksi nilkat paljaaksi ja käytän koko talven nilkkasukkia. En käytä toppahousuja lainkaan. Mielestäni on ihan sama kuin kylmä on – käytän silti nilkkasukkia, vaikka 30 asteen pakkasella. Olen kulkenut useamman talven nilkat paljaana. Minulla ei ole ollut vaivoja esimerkiksi verenkierrossa sen vuoksi, että en käytä pitkävartisia sukkia. Yritän päästä mahdollisimman pian sisätiloihin kulkiessani ulkona – en seisoskele pakkasessa turhaan. Minulle on talvivaatteiden merkki tärkeää, koska niissä on aina hyvä laatu”, Kim Antikainen kertoo.

 

”Tyylikkyys on tärkeintä minunkin mielestä. Olen pari vuotta pitänyt nilkkasukkia kovillakin pakkasilla, eikä palele eikä ole ollut jalkavaivoja. En koskaan käytä toppahousuja. Ostan yleensä joka vuosi uudet talvivaatteet, ja mielestäni kalliimmissa vaatteissa on paras laatu. Pidän pipoa, mutta hanskat tahtoo jäädä aamulla kotiin”, Eetu Kaihua toteaa.

Teksti ja kuvat: Eeva Ollila ja Anna Raudaskoski

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*