Päivän gallup: Millaisina näet Suomen olympiajoukkueen menestysmahdollisuudet?

Etelä-Korean Pyeongchangissa järjestettävät olympialaiset lähestyvät kovaa vauhtia. Kisoissa on jaossa yhteensä 102 mitalia 15 eri lajissa, muun muassa jääkiekossa ja hiihtolajeissa. Selvitimme, millaiset odotukset kohdistuvat Suomen olympiajoukkueeseen.


”Suomen parhaat olympiamahdollisuudet ovat keihäänheitossa, mutta nyt kun on talvikisat, niin varmaankin jääkiekossa voidaan menestyä. En usko, että muista lajeista on Suomelle mitaleita tulossa”, Jere Antintupa arvelee.

 

 


”Jääkiekko ehdottomasti! Siinä lajissa Suomella on selkeästi parhaat menestyssaumat. Ehkä hiihdosta voi tulla myös joku mitali. Mäkihypystä tuskin tulee enää mitään”, Filip Kanerva pohtii.

 

 


”Uskon, että mennään samalla tasolla kuin lähivuosina. Mihinkään notkahduksiin en usko. Toivon menestystä jääkiekkomaajoukkueelle, kun siitä lajista olen eniten kiinnostunut”, Salomo Määttä miettii.

 

 


”Olympialaiset kiinnostaa jonkin verran. En tarkemmin tiedä, keitä urheilijoita Suomella on mukana. Ehkä curlingissa voisi olla mahdollisuuksia. Jääkiekosta en usko tulevan menestystä”, Eerika Koskela tuumii.

 

Teksti ja kuvat: Harri Haavisto ja Joona Klemi

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*