Heikosti kauden aloittanut Cleveland voittoon Portlandista – Lauri Markkanen sivussa

Kuva: Pixabay

Cleveland Cavaliers voitti Portland Trail Blazersin 107–104 ja nousi itäisessä konferenssissa sijalle yhdeksän. Voiton takuumiehenä toimi keskushyökkääjä Jarret Allen, joka heitti 24 pistettä.

Clevelandin suomalaistähti Lauri Markkanen joutui seuraamaan ottelua kotonaan NBA:n koronaprotokollan takia. Liigan terveys- ja turvallisuusprotokollan listalle joutuu, jos on sairastunut koronaan tai altistunut koronavirukselle. Seura ei ole tarkentanut Markkasen tilanteesta enempää.

Markkanen on pelannut Clevelandin kaikissa kahdeksassa ottelussa tällä kaudella. Listalle joutuminen on kova takaisku, sillä Markkanen alkoi päästä vauhtiin uudessa joukkueessaan. Viimeisimmässä pelaamassaan ottelussa Markkanen heitti 21 pistettä ja voitti kahdeksan levypalloa.

Suomalaistähti siirtyi Clevelandiin kesällä Chicago Bullsista osana suurta pelaajakauppaa. Markkasen lisäksi kaupassa siirtyi Larry Nance Jr. Clevelandista Portlandiin. Chicago sai vastineeksi Derrick Jones Jr:n, ykköskierroksen varausoikeuden ja muita varausoikeuksia.

Clevelandin mukaan Markkanen on sivussa myös tulevista otteluista. Cleveland lähtee seuraavaksi kahden ottelun pelimatkalle Torontoon ja New Yorkiin. Markkasen ei odoteta pääsevän mukaan.

Cleveland Cavaliers: Medical update

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*