Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty kuljettaja pakeni poliisia Raahessa

Raahen seudulla kaahattiin ylinopeutta. Kuva: Pixabay

Poliisi tiedottaa, että tiistai-iltana poliisia pakeni päihtynyt henkilö Raahessa. 

Henkilöauto poistui Vihannin huoltoasema SEO:n pihasta, ja pakeni poliisia noin 40 kilometrin matkan ennen kuin poliisi sai auton pysähtymään Tuomiojantiellä. Takaa-ajo alkoi Kantatie 88:lla eli niin sanotulla Malmitiellä. 

Raahen Seutu kertoo, että autoa kuljettanut henkilö ajoi kovimmillaan 170 kilometrin tuntivauhtia alueella, jossa oli 60 kilometrin nopeusrajoitus. Autoilija aiheutti konkreettista vaaraa tekemällä ainakin yhden vaarallisen ohituksen Valtatie kahdeksalla, lähellä Jokelantien risteystä. 

Autoa kuljettaneen 57-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen ainakin törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Auton kyydissä oli lisäksi toinen henkilö, joka oli myös päihtyneessä tilassa. Heitä molempia on kuulusteltu. 

Poliisi pyytää havaintoja tieltä liikkujilta, jotka mahdollisesti joutuivat vaaratilanteeseen tai muutoin tekivät havaintoja vaarallisesta ohituksesta.

Poliisiin voi ottaa yhteyttä virka-aikana numeroon 02954 65051. 

Lähteet:

Raahen Seutu: Mies kaahasi humalassa poliisia pakoon Raahessa yli tunnin ja aiheutti useita vaaratilanteita – epäilty vuoden aikana viidestä törkeästä rattijuopumuksesta

Raahen seutu: Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty mies kaahasi 170km/h Raahen seudulla

Poliisi: Päihtynyt kuljettaja pakeni poliisia Raahessa

Poliisi: Raahen 3.11.20 takaa-ajon jatkotiedote

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*