STT: Prisman verkkokaupan ja Hope ry:n yhteinen joululahjakeräys tapahtuu taas

Prisman verkkokaupan ja Hope ry:n yhteinen joululahjakeräys on helppo tapa auttaa vähävaraisia perheitä. Kuva: Unsplash

Suosittu Prisma.fi:n ja Hope ry:n yhteinen kampanja mahdollistaa joululahjojen lahjoittamisen vähävaraisille perheille, vaikka omalta kotisohvalta käsin. Kampanja on käynnissä 10.12. asti.

Prisman verkkokaupan kautta on mahdollista lahjoittaa vähävaraisille perheille joululahjoja. Lahjaksi voi valita lähes minkä tahansa Prisman verkkokaupan valikoimasta löytyvän tuotteen. Prisma.fi:stä löytyy myös Hope ry:n koostama toivelista lahjoista, jos tuntemattomalle lahjan keksiminen on hankalaa. Toiveiden joukossa on esimerkiksi pehmoleluja, elektroniikkaa sekä kirjoja.

Kampanjassa on mukana 17 paikkakuntaa, joiden joukosta asiakas voi valita, minne hän lahjoituksensa kohdistaa. Hopen vapaaehtoiset toimittavat lahjat apua tarvitseville, joten asiakkaan ei itse tarvitse asua kyseisellä paikkakunnalla.

Prisman verkkokauppa ja Hope ry tekevät yhteistyötä kuudetta kertaa. Kampanja oli tauolla viime vuonna ja S-ryhmän käyttötavarakaupan johtaja Virpi Viinikaisen mukaan sitä kaivattiin. Yhä useampi perhe on tänä vuonna pyytänyt apua Hope ry:ltä.

STT: Prisman verkkokaupan ja Hope ry:n yhteinen joululahjakeräys tekee paluun

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*