Seniorisoppa lämmittää

Seniorisoppa -joulukonsertin tähdet lavalla. Kuva: Kyösti Niva

Räntäsateesta on lohduttavaa astella kaupunginteatterin lämpöön nauttimaan joulukonsertista. Suositut Seniorisoppa-konsertit varttuneelle väelle jatkuvat jo kolmatta vuotta, ja jouluesityksiä on tänä vuonna kaksi. Näytökset ovat olleet siinä määrin suosittuja, että niihin on ollut vaikea saada lippuja.

Tällä kertaa estradin valloittivat tulevan My Fair Lady -musikaalin näyttelijät, jotka myös toivottivat katsojat tervetulleiksi katsomon ovilla. Ennen näytöstä pianisti-kapellimestari Pasi Hiltula ja harmonikansoittaja Anne-Mari Kanniainen saattoivat katsojat istumaan joululaulujen soidessa.

Teatterin lava oli koristeltu kauniin jouluisesti ja valaistu lämpimin valoin. Konsertissa kuultiin joulun ikivihreitä No onkos tullut kesä -kappaleesta Juice Leskisen Sikaan. Hengästyttävän Nissepolkan esitti Laura Koski, En etsi valtaa loistoa sai yleisön laulamaan mukana samoin kuin viimeisenä esitetty Maa on niin kaunis.

Etelämäet ovat Seniorisopan vakiokävijöitä. Kuva: Anna Raudaskoski

Konsertit mieluisia

Seppo ja Tuula Etelämäki ovat käyneet Seniorisopassa viimeksi keväällä ja sitä ennen viime jouluna.

”Olemme pitäneet Toivosen pariskunnan masinoimista konserteista kovasti”, kertovat Etelämäet.

Erityisesti Merja Larivaaran haitarin soitto ja laulaminen on sykähdyttänyt. Teatterissa pariskunta käy aina välillä, jos aiheet kiinnostavat. Seniorisoppa herkullisine sattumineen on miellyttänyt.

”Tällä kertaa tulimme Pohjois-Suomen Matkailuyhdistyksen ryhmän mukana konserttiin”, kertoo Seppo Etelämäki. Aikomuksena on käydä konserteissa edelleenkin.

Seniorisoppa on interaktiivinen tapahtuma, jossa yleisölle heitellään kysymyksiä ja katsojia kehotetaan laulamaan mukana. Ihastuneista kommenteista ja naurusta päätellen Seniorisopasta pidettiin kovasti. Jälkiruoaksi katsojille tarjottiin torttukahvit.

 

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*