Poliisi: Ranualla kadonnutta marjastajaa etsitään edelleen

Ranualainen, noin 70-vuotias mieshenkilö, on kadonnut lähdettyään karpalosuolle maanantaina 2.11. aamupäivällä. Poliisin tiedotteen mukaan hän on liikkunut Nuupasjoen alueella ja hän tuntee alueen hyvin.

Miestä on etsitty ensimmäisen kerran tiistain vastaisena yönä poliisin, VPK:n ja Vapepan voimin. Etsintöjen jatkuessa tiistaina otettiin mukaan avuksi helikopteri, drone ja lämpökameroita. Keskiviikkona myös Puolustusvoimat liittyivät etsintöihin.

Miehellä kerrotaan olevan päällään vihreät sadevaatteet, kumisaappaat ja mahdollisesti oranssi lippalakki. Hänellä on mukanaan myös punainen reppu, ämpäri, matkapuhelin ja vähän evästä.

”Kyseessä on erittäin vaikeakulkuinen maasto. Siellä on ojissakin niin paljon vettä, ettei aina pääse edes yli”, Oulun poliisin johtokeskuksesta kerrottiin Ylen haastattelussa.

Yle uutisoi myös, että poliisi jatkaa etsintöjä niin kauan kuin on mahdollista, että mies löytyy hengissä.

Poliisi on tiedottanut keskiviikkona 4.11. puolilta päivin etsintöjen jatkuvan edelleen. Mahdollisista havainnoista pyydetään ilmoittamaan suoraan hätänumeroon 112.

Lähteet:

Poliisi: Ranualla etsitään marjastajaa

Poliisi: Ranualla kadonneen marjastajan etsintöjä on jatkettu

Yle: Ranualla marjastaja pian kaksi vuorokautta kadoksissa: ”Niin kauan kuin on mahdollisuus löytää mies hengissä, on jatkettava yritystä”

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*