Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi 60-vuotiaan miehen epäiltynä raiskauksista

Poliisi pyytää harkitsemaan kenen kyytiin nousee. Kuva: Pexels

Noin 60-vuotias mies on vangittu Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa epäiltynä useista raiskauksista. Raiskaukset ovat tapahtuneet Lahdessa useamman vuoden aikana. Uhrit ovat olleet tekohetkellä täysi-ikäisiä. Poliisi epäilee miehen myös syyllistyneen useampiin raiskauksiin, jotka eivät ole tulleet poliisin tietoon.

Tapauksien yhdistävä tekijä on, että epäilty on tarjonnut uhreilleen autokyytiä ravintolaillan päätteeksi ja uhrit ovat suostuneet tarjoukseen. Poliisin tämän hetkisillä tiedoilla, epäilty ei olisi syyllistynyt raiskauksiin Lahden ulkopuolella. Myöskään poliisin tiedon mukaan, epäilyllä ei ole rikollista menneisyyttä.

Poliisi pyytää olemaan yhteydessä sähköpostitse: pitkakestoinentutkinta.ph.hame@poliisi.fi, jos on joutunut itse vastaavaan tilanteeseen. Poliisi myös mainitsee tiedotteessaan, että jos ei halua kääntyä poliisin puoleen, on apua saatavilla myös rikosuhripäivystyksen kautta. Poliisi myös kehottaa jokaista harkitsemaan nouseeko tuntemattoman henkilön kyytiin, vaikka henkilö vaikuttaisi luotettavalta.

Lähteet:

Mtv-uutiset: 60-vuotias mies vangittiin epäiltynä useista raiskauksista Lahdessa – uhreja uskotaan olevan vielä lisää

Poliisi: Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi useista raiskauksista epäillyn miehen

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*