Oulun Vesi lähettää häiriötiedotteet jatkossa myös tekstiviestillä

Voit halutessasi saada häiriötiedotteen tekstiviestin lisäksi myös ääniviestinä lankapuhelimeen tai sähköpostitse. Kuva: Pexels

Oulun vesihuollosta vastaava Oulun Vesi on ottanut käyttöön tekstiviestillä lähetettävän häiriötiedotteen, kertoo Kaleva. Tiedote lähetetään yli 16-vuotiaiden oululaisten puhelimiin joko suunnitellun vesihuoltoverkoston huoltotyön tai äkillisen häiriön sattuessa.

Viesti lähetetään automaattisesti niille oululaisille, joiden puhelinnumero on rekisteröity Ouluun ja joilla numeron sekä liittymän omistajan osoite ovat julkisia. Puhelinnumerot saadaan suoraan matkapuhelinoperaattoreilta ja tällä hetkellä viesti saavuttaa noin puolet alueen asukkaista, Oulun kaupunki tiedottaa. 

Viestiä ei lähetetä niille, joiden numero on salainen tai prepaid, joiden liittymä on rekisteröity muualle kuin asuinpaikkaan tai joiden operaattoria on kielletty luovuttamasta osoitetta. Halutessaan henkilö voi tilata tai perua häiriötiedotteen Oulun Veden nettisivuilla, jonne tiedotteet ilmoitetaan kuten ennenkin. Oululaisten julkisiin puhelinnumeroihin on tarkoitus tulla tervetuloviesti tällä viikolla 11. marraskuuta mennessä. 

Lähteet:  Oulun vesi ilmoittaa jatkossa häiriötilanteissa myös tekstiviestillä 

Oulun vedessä otetaan käyttöön häiriötiedote 

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*