Teatteria teatterista – Peter Pan menee pieleen -komedia valtaa Oulun teatterin 12. marraskuuta

Oulun teatterin syyskausi huipentuu monikerroksiseen ja nopeatempoiseen komediaan. Kuva: Pixabay

Fiktiivinen harrastajateatteriseurue, joka tuli monelle tutuksi Näytelmä, joka menee pieleen -produktiosta valtaa Oulun teatterin suuren näyttämön lauantaina 12. marraskuuta. Oulun teatteri tiedottaa, että seurue on kruunaamassa teatterin syyskautta Alma Lehmuskallion ohjaamalla Peter Pan menee pieleen -komedialla. 

Klassikkosatu Peter Pan saa nyt uutta näkökulmaa, kun esityksessä seurueen tapaan näytetään ja paljastetaan kaikki ne epäonnistumiset, joita teatterilaiset yleensä yrittävät näyttämöllä peittää.

Tuntuu älyttömän kivalta voida tuoda huumoria tähän pimenevään aikaan, ja vaikka juttu kertoo teatterista, niin täysiä ponnisteleva ihminen lähes mahdottomissa olosuhteissa on samaistuttava kenelle tahansa”, kertoo ohjaaja ja koreografi Alma Lehmuskallio tiedotteessa. 

Peter Pan menee pieleen on monikerroksinen ja nopeatempoinen komedia, joka kertoo hyvien ihmisten kasvojen menettämisen pelosta ja siitä, että kulissit yritetään pitää pystyssä hinnalla millä hyvänsä. Tässä esityksessä “kaikki epäonnistumiset näytetään”.

Lähde:

”Kaikki epäonnistumiset näytetään” – Peter Pan menee pieleen valtaa Oulun teatterin suuren näyttämön 12. marraskuuta

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*