Puoluekirjan menettänyt Tynkkynen jatkaa luottamustoimissaan Oulussa

Oululainen 28-vuotias luokanopettajaopiskelija Sebastian Tynkkynen jatkaa luottamustoimissaan, vaikka hänet erotettiin kohun saattelemana perussuomalaisesta puolueesta kaksi viikkoa sitten.

Tynkkysen paikka Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuurilautakunnassa ei ole uhattuna. Perussuomalaisten Oulun valtuustoryhmän puheenjohtajan Juha Vuorion mukaan Tynkkynen nauttii asemassaan valtuustoryhmän luottamusta eikä lautakuntapaikan uudelleenarviointi ole ryhmän agendalla.

Lautakunnan puheenjohtajan Matias Ojalehdon (kesk) mukaan Tynkkynen on hoitanut tehtävänsä hyvin, ja hän toivoo Tynkkysen jatkavan tehtävässään. Ojalehdon mukaan erottamista ei ole otettu keskusteluissa esille.

Viime viikolla Tynkkynen valittiin uudelleen opiskelija- ja nuorisojärjestö Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajaksi. Tynkkynen on myös ehdolla Oulun yliopiston ylioppilaskunnan edustajistoon tämänpäiväisissä vaaleissa.

Elokuusta asti perussuomalaisen puolueen kolmantena varapuheenjohtajana toiminut Tynkkynen erotettiin puolueesta, kun hän oli julkaissut listan puolueen jäsenistä, jotka vaativat ylimääräistä yleiskokousta perussuomalaisten jatkosta hallituksessa.

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*