Oulun korkeakoulupäivä järjestetään Ouluhallissa keskiviikkona

Oulun korkeakoulupäivä järjestetään Ouluhallissa toista kertaa. Kuva: Oulun kaupungin mediapankki

Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu järjestävät yhdessä Oulun korkeakoulupäivä -tapahtuman Ouluhallissa tänään keskiviikkona 2. marraskuuta, tiedottaa Oulun yliopisto. Tapahtuman tarkoituksena on jakaa tietoa Oulun yliopiston ja ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta.  

Korkeakoulupäivässä kävijät voivat tutustua kaikkiin Oulun yliopiston kevään 2023 yhteishaussa mukana oleviin kandihakuohjelmiin ja osaan maisteriohjelmista sekä Oulun ammattikorkeakoulun kaikkiin tutkintoihin. Odotettavissa on esimerkiksi paneelikeskusteluja, haastatteluja ja korkeakouluopiskelijoiden kokemuksia opiskelijaelämästä Oulussa. Tapahtumassa on saatavilla tietoa myös avoimesta ammattikorkeakoulusta, Oulun ammattikorkeakoulun Highway –opintokokonaisuudesta sekä opiskelijakunta OSAKO:n toiminnasta. 

Tapahtumaan odotetaan saapuvan noin 5000 nuorta lukioista ja ammattiopistoista. Suurin osa tapahtumaan osallistuvista kouluista toimii Pohjois-Pohjanmaalla, mutta tulijoita saapuu myös muualta Suomesta, kuten Kainuusta, Lapista, Pohjois-Savosta, sekä Keski- ja Etelä-Pohjanmaalta.  

Lähteet: Oulun korkeakoulupäivä kerää 5000 nuorta pohjoisesta Suomesta Ouluhalliin 2.11.2022 

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*