Karjasillan Lidlissä vaisut avajaiset

Kuva: Pixabay

Tuirasta asti Karjasillan Lidlin avajaisiin lujaa pyörällä viilettänyt Leila Santalo käveli uudesta Lidlistä hymy huulilla ja kauppakassi täynnä.

’’Kyllä tämä Lidlin tähän tulo on ihan hyvä asia, onpahan enemmän valinnanvaraa. Taitaa nyt jäädä tuo Joutsensillan K-Supermarket vähän vähemmälle käytölle’’, kertoi Santalo naurahdellen.

Uusi Lidl avasi ovensa Karjasillalla 23.11. aamukahdeksalta.

Erikoisuudet puuttuivat

Lidl tarjosi avajaisten kunniaksi herkkukahvittelut, jotka tuntuivat vetävän ainakin jonkin verran porukkaa.

Avajaispäivän tunnelma ja meno tuntui olevan tavanomainen. Kahvittelupöydän ympäristöä lukuun ottamatta muu kauppa näytti olevan yhtä tyhjillään kuin muutkin kaupat tähän aikaan.

Lidlilta taisi puuttua tarpeeksi vaikuttava vetonaula, kuten esimerkiksi ilmaiset ämpärit, jotta porukkaa oltaisiin saatu paikalle enemmän.

Kaleva mukaan lokakuun lopulla avajaisiaan viettänyt Kaakkurin Tokmanni sen sijaan laittoi Miss Oulu -finalistit jakamaan yllätysämpäreitä. Tämä sai aikaan pitkät jonot aamuksi Tokmannin ovelle. Kauppaketju jakoi ensimmäiselle tuhannelle asiakkaalleen yllätysämpärit. Lahjaämpärit sisälsivät esimerkiksi kosmetiikkaa ja pesuaineita. Kahdessa ämpärissä oli myös sadan euron lahjakortti.

Lidl oli kuitenkin järjestänyt lähialueen asukkaille oman tilaisuuden. Kaleva kertoo, että avajaisia edeltävänä keskiviikkona Lidl järjesti naapuri-illan, johon kutsuttiin lähialueen asukkaita ja yhteistyökumppaneita. Kutsuja jaettiin postiluukkuihin yhteensä 500 kappaletta.

Onko kilpailu liian kova?

Karjasillan Lidlin sijainti sattuu Oulun isojen Prismojen ja K-kauppojen väliin, joten ruokakauppojen välistä kilpailua on alueella paljon.

Oulussa on myös muita saman ketjun liikkeitä keskustassa, Tuirassa ja Hiirosessa. Oulun seudulla on nyt yhteensä kahdeksan Lidliä ja koko Suomessa Lidl-myymälöitä on yli 160 Hangosta Sodankylään. Yhteensä Lidl Suomi työllistää 5200 kaupan alan ammattilaista.

Kaleva: Karjasillan Lidl avataan ensi viikon torstaina

Kaleva: Miss Oulu -finalistit jakoivat yllätysämpäreitä Kaakkurin Tokmannin avajaisissa

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*