Kansaivälinen tatuointimessu täyttää Teatrian

Tapahtumassa on mahdollista tutustua tatuointitrendeihin mutta myös ottaa tatuointi esimerkiksi walk in -periaatteella. Kuva: Pixaby

Oulun Club Teatria täyttyy 7.–8. marraskuuta tatuointikulttuurin ystävistä, kun Oulu International Tattoo Festival järjestetään 14. kerran. Tapahtuma tuo Ouluun noin viitisenkymmentä palkittua tatuointiartistia ympäri maailman, muun muassa Australiasta, Thaimaasta ja Brasiliasta. Oulu-lehti uutisoi, että oululaisia tatuointiartisteja löytyy paikan päältä kuusi.

Oulu International Tattoo Festival on järjestetty kolmena edellisenä vuotena alkukesästä Oulun American Car Shown yhteydessä. Tatuointifestivaalin alullepanija Aki Häkkinen kertoo, että uusi ajankohta on tatuoinnin ottamiselle aiempaa parempi.

’’Näi­nä ai­koi­na Suo­mes­sa ei tar­vit­se miet­tiä sitä ta­tuo­in­nin au­rin­gon­va­lol­ta suo­jaa­mis­ta’’, Oulussa yrittäjänä ja tatuointiartistina työskentelevä Häkkinen toteaa.

Tuhatpäisen yleisön kerännyt tapahtuma tarjoaa messuvieraille tatuointien lisäksi muun muassa Katala Karabeen freakshow’n sekä kotimaista rap-musiikkia Julman Henrin & Syrjäytyneiden esittämänä.

Tapahtuman ikäraja on 18.

Lähde: Tatuointeja Teatrian täydeltä – kansainväliset tauointimessut tuovat Ouluun viisikymmentä artistia ympäri maailmaa

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*