Kaleva: Huono ajokeli piinaa Pohjois-Suomea

Kuva: Pixabay

Ilmatieteen laitos ja Oulun tieliikennekeskus varoittavat Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella erittäin huonosta ajokelistä torstaina. Oulun ylitse sadealue kulkee ensin vetenä ja myöhemmin päivästä lumena, kertoo Kaleva.

Liukastumisriski Pohjois-Pohjanmaan alueella on huomattava, sillä kevyenliikenteen väylät ovat sateen ja jään vuoksi muuttuneet liukkaiksi. Myös Kainuun maakunnissa jalankulkusää on huono.

Oulussa ei ole vielä sattunut kolareita, kertoo Poliisin Oulun johtokeskus hieman kello yhdeksän jälkeen. Ylivieskantiellä Haapavedellä on sattunut peräänajokolari hieman aikaisemmin. Törmäyksessä ei loukkaantunut kukaan.

Poliisi kertoo, että Siikalatvalla Nelostie oli erittäin liukas torstain vastaisena yönä. Hieman kello yhden jälkeen kaksi raskasta ajoneuvoyhdistelmää suistui ulos Nelostieltä Siikalatvan ja Leskelän välillä. Tieosuus on nyt suolattu.

Kaleva: Erittäin huono ajokeli ja liukkaat väylät piinaavat Pohjois-Suomea – Haapavedellä peräänajo ja Siikalatvalla raskaita ajoneuvoja ojassa

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*