Kaleva: 157 ottelua AC Oulussa tahkonnut Rafinha lopettaa ammattilaisuransa

Rafinha pelasi AC Oulussa 157 ottelua, joissa iski yhteensä 15 maalia. Kuva: AC Oulu

Oulussa jopa seuralegendan statusta nauttiva 40-vuotias Rafinha päättää uransa pääsarjatasolla. AC Oulun riveissä kausina 2005–2007 ja 2020–2022 pelannut keskuspuolustaja nähtiin viimeistä kertaa Raatin nurmella lokakuun 22. päivänä, kun hänet vaihdettiin kentälle AC Oulun karsiessa Konferenssiliigapaikasta Vaasan Palloseuraa vastaan.

Oululaisseura ei ole vielä virallisesti tiedottanut kuluneella kaudella joukkueen kapteenina toimineen pelaajan lopettamispäätöksestä, ja brasilialaispelaajaa odottaa todennäköisesti näyttävät jäähyväiset.

”Tämä on ollut vaikeaa. Jos rakastaa jalkapalloa niin paljon kuin minä rakastan, ei tämä helppoa ole ollut. Silti minulla on myös hyvä mieli”, Rafinha kuvaili Kalevalle.

Huippukunnossa oleva puolustaja jättää Veikkausliigakentät taakseen, muttei sulje pois pelaamista alemmilla sarjatasoilla.

Lähteet:

Kaleva: AC Oulun seu­ra­le­gen­dak­si noussut Ra­fin­ha, 40, lo­pet­taa am­mat­ti­lai­su­ran­sa, vaikka rat­kai­su otti koville – ”Muuten olisin pe­lan­nut vii­si­kymp­pi­sek­si asti”

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*