Jesse Puljujärven kohtalo auki NHL:ssä

Jesse Puljujärveltä odotetaan tällä kaudella murtautumista NHL-joukkue Edmonton Oilersin kokoonpanoon. Edmontonin sekä Puljujärven kausi on lähtenyt heikosti käyntiin. Oilers on saanut 11 ottelussa vain seitsemän pistettä. Maalintekijänä tunnettu Puljujärvi on tehnyt vain yhden maalin kahdeksassa pelissä.

Suomikiekko.com -sivuston mukaan Puljujärven kohdalla on spekuloitu useita eri vaihtoehtoja. Nostetaanko hänet NHL:ään vai päätyykö hän jopa kauppatavaraksi? Oilersin kannalta tapaus on monimutkainen. Siirtomarkkinoilla Puljujärvi olisi kova nimi, mutta haluaako seura luopua hänestä jo tässä vaiheessa? Kyseinen ratkaisu olisi varsin hurja, sillä Puljujärven ammattilaisura on vasta aivan alkutekijöissään.

”Hän on Chiarellille (Oilersin General Manager) yksi houkuttelevimmista treidipalasista. Tuo on todella iso päätös. Todennäköisesti häntä kokeillaan vielä NHL:ssä, ellei taustalla ole ajatusta siitä, että Puljujärvi ei tule koskaan onnistumaan Edmontonissa”, sanoo Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman.

Lähde: suomikiekko.com

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*