Haku auki Oulun juhlaviikkojen taide-sarjaan

Oulun juhlaviikot esittää -tapahtumaan etsitään nyt taidetta esitettäväksi elokuussa 2020. Sarjan haku päättyy 8.12. ja lopulliset valinnat tehdään ennen joulua. 

Juhlaviikoilla halutaan nostaa esille pohjoisen taiteilijoiden ja taideorganisaatioiden osaamista, festivaalien rinnalle. 

Oulun juhlaviikot valitsee hakemuksista enintään kaksi teosta tapahtumasarjaan. Tuotantovastuu teoksesta on tekijällä/työryhmällä. Tukea tuotannolle Oulun juhlaviikot tarjoaa yhteismarkkinoinnilla ja ostopalveluna taloudellisesti joko 2500 eurolla, jos tuotantoja on kaksi tai 5000 eurolla, mikäli tuotantoja on yksi. 

Hakulomake ja valintakriteerit löytyvät Oulun juhlaviikkojen nettisivuilta osoitteesta oulunjuhlaviikot.fi. Hakemukseen tulee liittää teoksen budjetti ja työsuunnitelma. Valinnan tekee Oulun Kulttuuritapahtumayhdistyksen hallitus. 

Sarjassa on aiemmin ollut mukana muun muassa nuorallatanssimista, ilma-akrobatiaa, katuteatteria ja kaupunkiseikkailua. Aikaisempiin teoksiin voi tutustua Oulun juhlaviikkojen nettisivuilla.

Lähde: Oulun juhlaviikot esittää -sarjan haku on auki

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*