Myynti- ja markkinointivastaava Janne Anttila kokee itsensä sekatyöntekijäksi

Janne Anttila on marraskuussa 30 vuotta täyttävä oululainen. Hän on valmistunut tuotantotalouden insinööriksi Oulun yliopistosta vuonna 2016. Anttila työskentelee SFTecillä myynti- ja markkinointivastaavana, mutta kuvailee itseään myös sekatyöntekijäksi. SFTec on pieni startup-yritys, joka on keskittynyt materiaalien kuivattamiseen sen jatkojalostamiseksi.

Anttilan työnkuva on melko laaja. Myyntiin ja markkinointiin liittyvän järjestelemisen ja suunnittelemisen lisäksi hän on ensisijainen yhteyshenkilö asiakkaiden kanssa. Työhön kuuluu myös nettisivujen ja sosiaalisen median päivittäminen sekä tarjoustyöskentely.

Työpisteen sijainti vaihtelee

Anttilan työskentelyalue ei rajoitu vain työpaikan osoitteeseen, vaan hän käy myös esittelemässä yrityksen palveluita ja tuotteita erilaisissa tapahtumissa. Tämän lisäksi työnkuvaan kuuluu kenttätyöt, mikä tarkoittaa esimerkiksi operointia ja kuivaimien kokeilemista. Anttila kertoo viihtyvänsä työssään.

Vapaa-aikaansa hän viettää mielellään vaimonsa ja koiran kanssa rentoutuen, mutta pitää myös monipuolisesta urheilusta. Hänen harrastuksiinsa kuuluu myös pianon soitto, ja kotoa löytyykin puoli vuotta vanha sähköpiano. Lisäksi kiinnostuksen kohteina ovat vanhat videopelit.

Anttila ei sulje pois mahdollisuutta myöhempiin jatko-opintoihin. Hän haaveilee siitä, että saisi elää onnellista ja tervettä elämää, ja toivoo tätä myös loppuvuodesta syntyvälle esikoistyttärelleen.

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*