NHL palaa Helsinkiin Laineen ja Barkovin johdolla

NHL -jääkiekkoa nähdään Helsingissä tänään ja huomenna

Helsingin Hartwall Arenalla pelataan tänään ja huomenna NHL Global Series -sarjan ottelut, joissa kohtaavat Florida Panthers sekä Winnipeg Jets.

Joukkueiden kohtaamista tähdittävät suomalaiset supertähdet Patrik Laine sekä Alexander Barkov, joka on Florida Panthersin kapteeni. Laineen tehot eivät alkukaudesta ole olleet vielä odotetulla tasolla pistepörssin näyttäessä vasta viittä tehopistettä, kun otteluja on takana kaksitoista. Aleksander Barkov on tehnyt Floridan paidassa kahdeksan tehopistettä yhdeksässä ottelussa.

Veikkauksen ennakkoarvioiden mukaan ottelun suosikkina on Winnipeg Jets, joka on voittanut kuluneella kaudella seitsemän ottelua kahdestatoista. Winnipegin sarjasijoitus on viidestoista. Florida Panthers on voittanut  ainoastaan kolmesti ja on sarjassa vasta toiseksi viimeisenä.

Edellisen kerran NHL:n sarjapisteistä pelattiin Suomessa kaudella 2011-2012 kun Anaheim Ducks ja Buffalo Sabres kohtasivat Helsingissä.

Loppuunmyydyt ottelut nähdään Viasatin ja Viaplayn lisäksi ilmaiseksi TV5-kanavalla. Otteluiden alkamisaika molempina iltoina on kello 20.

Asiasta uutisoi Discovery Finland

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*