Keinotekoinen kauneusihanne lisää suosiotaan jatkuvasti. Kauneusleikkauksiin sekä -hoitoihin hakeutuu päivittäin enemmän ja enemmän asiakkaita. Toimittajamme Noora Haapaniemi kävi haastattelemassa silikonirinnat laittanutta nuorta naista.


 


 

Kaamosaika on taas täällä. Näin pimeän tullen on jalankulkijan näkyvyys tärkeä asia.


 

Pimeitä syysiltoja kirkastava Valoa Oulu -tapahtuma on piristänyt jälleen oululaisia valo- ja mediataideteoksillaan.


 

Reivikulttuuri Oulussa on ottanut aimo hyppäyksen eteenpäin muutaman viime vuoden aikana. Kun ennen reivejä järjestettiin lähinnä tyhjissä varastohalleissa ja kävijäkuntakin oli melko suppeaa, nykyään reivataan jo baareissa ja kävijöistäkin löytyy kaiken kirjavaa kansaa. Toimittajamme Emma Hinkula haastatteli oululaista Miika Löytynojaa, sekä Vitalij Karanskijia jotka molemmat ovat ahkeria reiveissä kävijöitä, ja jotka reivien järjestystoiminnassakin Oulun seudulla vahvasti mukana.


 

Suomessa kasvisruoan suosio on kasvanut merkittävästi 2010-luvulla. Viime aikoina on uutisoitu paljon lihansyönnin terveyshaitoista sekä lihantuotannon haittavaikutuksista ilmastonmuutokseen. Joulu on kuitenkin tulossa ja joulukinkku maistuu yhä useammalle. Toimittajamme Emmi Issakainen kävi tutustumassa kasvissyönnin saloihin Oulussa.


 

Romaniassa on tällä hetkellä noin kaksi miljoonaa kulkukoiraa, luku on isompi kuin koskaan aikaisemmin. Kodittomiekoirien ystävät ry:n jäsen Päivi Karhu on adoptoinut kolme rescue-koiraansa Romaniasta.


 

Viime kuukauden aikana Oulun katukuvaan ilmestynyt Labra kerää ihmisiä työskentelemään yhdessä ja rohkaisee päästämään luovuuden valloilleen.


 


 

Diabetes on vakava sairaus, mutta oikeilla toimintatavoilla sairaus pysyy kurissa. Toimittajamme Jarkko Harjumaa kävi jututtamassa yläasteella diabetekseen sairastunutta nuorukaista.


 


 

Share