Heikkilä AC Oulusta Rovaniemen palloseuraan

AC Oulun lupaava laitahyökkääjä Aapo Heikkilä, 21, siirtyy Rovaniemen palloseuraan 1+1-vuotisella sopimuksella.

Kolme edellistä kautta Ykkösessä AC Oulua edustanut haukiputaalainen palloilee tulevaisuudessa Veikkausliigan tämän kauden hopeamitalistin riveissä.

RoPS:n valmentaja Juha Malinen on tyytyväinen uuteen hankintaan.

”Aapo on harvinainen suomalainen pelaaja, sillä hän on selkeästi laiturityyppi. Hänellä on todella vikkelät jalat ja erittäin hyvä lähtönopeus. Odotukset häntä kohtaan ovatkin suuret, sillä nyt nähdään mitä hänestä voi saada irti, kun hän pääsee pelaamaan selkeästi laitapelaajana”, Malinen kertoo RoPS:n haastattelussa.

Malinen jatkaa, että Heikkilässä on paljon potentiaalia.

”Aapo on tervepäinen nuori mies ja hän saattaakin nousta isoksi yllätystekijäksi meidän tulevan kauden joukkueessa. Vaikka Aapo onkin laitapelaaja”, on hän tehnyt myös upeita maaleja.

Heikkilä itse on innoissaan siirrostaan.

”Tosi hyvä fiilis itselläni on sopimuksesta RoPS:n kanssa. Tavoitteeni on kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon ja sitä kautta auttaa myös joukkuetta menestymään. Aivan alkuun toki peliajan saaminen on suurin haaste”, laitahyökkääjä miettii RoPS:n kotisivuilla.

Rovaniemi on tuttu paikka ja kaupunkiin sopeutuminen pitäisi sujua Heikkilältä helposti.

”Tosi helppo on tulla Rovaniemelle, sillä kaupunki on niin tuttu ennestään. Molemmat vanhempani ovat kotoisin Rovaniemeltä ja lähes kaikki sukulaiset asuvat Rovaniemellä”, tuore rovaniemeläinen kertoo.

 

Lue lisää:

Rovanimen palloseura: Aapo Heikkilä AC Oulusta RoPS-paitaan  (23.11.2015)

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*