Päivän gallup: Mitä Kotkantien opettajille jäi syksystä käteen?

Syyslukukausi lähenee loppuaan, ja joululoma häämöttää nurkan takana. Oppilaiden lisäksi Oulun ammattikorkeakoulun opettajat valmistautuvat joululomaan. Ennen lomalle lähtemistä on hyvä paketoida edellinen lukukausi ja muistella syksyn parhaita hetkiä. Kävimme tiedustelemassa Kotkantien kampuksen opettajien tuntemuksia syksystä sekä kysymässä, mitä odotuksia heillä on kevään lukukaudelle.

 

 

”Parasta kuluneessa lukukaudessa on ollut tekemisen meininki. Erityisesti tänä syksynä aloittaneilla oppilailla motivaatio on ollut korkealla, ja energisyys on näkynyt työn jäljessä. Odotan innolla ensi lukukauden uusia opintojaksoja ja toivon energisyyden jatkuvan myös keväällä. Ja totta kai odotan aurinkoa!” kertoo lehtori Nina Patrikka.

 

 

 

 

”Tänä syksynä olin erityisen tyytyväinen Likis-lähiruokatapahtumaan, jonka järjestämisessä oppilaamme onnistuivat hienosti. Kevätlukukaudelta odotan eniten uusien kurssien alkamista, sillä uusia juttuja on aina mukava aloittaa. Lisäksi tiedossa on erilaisia mielenkiintoisia projekteja”, toteaa maaseutuelinkeinojen lehtori Arja Maunumäki.

 

 

 

”Tänä syksynä opetus ja työn jälki on ollut hyvää. Erityisesti mieleen on jäänyt Viestinnän Showtime. Se on aina lukukauden kohokohta, kun pääsee näkemään opiskelijoiden valmiita tuotantoja. Kevätlukukausi tulee olemaan työn täyteinen, kun Linnanmaalle muuttoa suunnitellaan ja valmistellaan. Myös opetussuunnitelmien uudistuminen pitää kiireisenä”, pohtii viestinnän tutkintovastaava ja lehtori Riikka Kaskenviita.

 

 

 

”Kaikkein parasta syyslukukaudella oli koulun aloitus, ja erityisesti intensiiviviikko oli mieleenpainuva. Kevätlukukaudelta odotan kansainvälistä opettajaviikkoa, kun luoksemme saapuu vieraaksi opettajia eri maista. Saan toimia tänä vuonna tapahtuman emäntänä”, hymyilee konetekniikan lehtori Aira Huhta.

 

 

Teksti ja kuvat: Terhi Haapakoski ja Elina Nättilä

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*