Yritykset ja työntekijät kohtaavat jälleen kaupunginteatterilla

Matchmaking tuo yritykset ja työntekijät saman pöydän ääreen. Kuva: Pixabay

Oululainen verkostoitumistapahtuma MegaMatchmaking järjestetään tiistaina 14.11. klo 9-14 Oulun kaupunginteatterilla. Tapahtuman tarkoitus on tuoda yrityksiä työnhakijoiden lähelle ja antaa kosketuspintaa yritysten toimintaan. Samalla yritykset saavat kanavan tarjota omaa osaamistaan muiden käyttöön. Paikalla on työnhaun ja yrittäjyyden asiantuntijoita, joiden kanssa voi keskustella aiheisiin liittyvistä kysymyksistä.

”Pyrimme ottamaan tänä vuonna kaikki halukkaat yritykset mukaan. Tarkoituksena oli nimenomaan laajentaa tapahtuma koskemaan mahdollisimman monia aloja”, sanoo tapahtuman projektikoordinaattori Sari Moilanen.

Tänä vuonna tapahtuman ohjelma onkin uudistettu ja mukana on yli 60 rekrytoivaa yritystä. Avoinna on satoja työpaikkoja erilaisissa tehtävissä laidasta laitaan. Aikaisempina vuosina tapahtuma painottui vahvasti ICT-alalle, mutta nyt mukana on yrityksiä myös teollisuudesta, rakennus- sekä sosiaali- ja terveysalalta.

Kirjo on laajentunut, mikä tuo paljon uusia mahdollisuuksia. Tietotekniikka-ala on edelleen voimakkaasti mukana. Muun muassa digitalisaation vuoksi atk-osaamiselle on kova tarve myös muiden alojen keskuudessa.

MegaMatchmakingia järjestettiin keväisin ja syksyisin vuosina 2012-2016, jonka jälkeen järjestäjät päättivät laittaa konseptin telakalle ja uudistaa sen. Yritysten kirjoa laajennettiin, tapahtumalle luotiin uusi ohjelma ja markkinointia lisättiin voimakkaasti.

Yhtenä uutena ominaisuutena tapahtumaan on otettu mukaan Brella-verkostoitumistyökalu, jonne tapahtumaan osallistuvat yritykset ja työnhakijat voivat liittyä ja sopia etukäteen kohtaamisesta päivän aikana. Brellaan on rekisteröitynyt jo yli 300 työnhakijaa ja yritysten edustajaa.

Lähde: Oulun kaupunki

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*