Kaleva: Oululaistaustaista varatuomaria epäillään loma-asuntohuijauksista

Oulun seudulla toimivaa varatuomaria epäillään laittoman loma-asuntobisneksen harjoittamisesta Turkissa. Kalevan mukaan Keskusrikospoliisi epäilee, että varatuomari on huijannut ihmisiä sijoittamaan rahaa Turkissa sijaitseviin loma-asuntoihin. He eivät kuitenkaan ole saaneet rahoilleen vastinetta.

Epäillyllä on pitkä kokemus loma-asuntobisneksestä, ja myös hänen puolisonsa uskotaan sekaantuneen rikokseen. Pariskunta on ollut vangittuna tänä syksynä poliisitutkinnan vuoksi, mutta he ovat kiistäneet osallisuutensa rikoksiin. Epäilyt kohdistuvat vuosiin 2010-2015.

Kalevan mukaan KRP epäilee varatuomarin olevan osallinen myös niin sanottuun ”pitseriamafiajuttuun”. Hänen epäillään toimineen Oulun seudulla turkkilaissyntyisen pitseriasuvun lainopillisena neuvonantajana. Molempiin tapauksiin liittyy useita samoja rikosepäiltyjä, joista osa on poliisin tutkinnassa ja osa syyteharkinnassa.

Lue lisää:

Kaleva: Ou­lu­lais­taus­tai­nen varatuomari epäiltynä loma-asun­to­hui­jauk­sis­ta – yhteyksiä myös ”pit­se­ria­ma­fi­aan” (5.11.2015)

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*