Kaakkuriin ja Oulunsaloon odotettavissa kehitystä palveluiden osalta

Kaakkurin ja Oulunsalon alueella asuville lapsi­per­heille on avattu nettiin kysely, jonka tarkoituksena on selvittää alueen lapsi­per­heiden kokemuksia ja näkemyksiä omasta asui­na­lu­ees­taan.

Kyselyn tavoitteena on kartoittaa hyvinvointipalvelujen, vapaaehtoistoiminnan ja seurakunnan palveluiden kehittämistarpeita Kaakkurin ja Oulunsalon alueella. Kartoitus esitetään myöhemmin työryhmälle, joka käsittelee tulokset.

Tulosten perusteella nähdään, miten palveluita voitaisiin parantaa. Kartoitus on osa Mannerheimin Lasten­suo­je­lu­liiton Pohjois-Pohjanmaan piirin PerheVerkko-toimintaa. Kartoitus toteutetaan yhteistyössä Oulun kaupungin ja Karjasillan seurakunnan kanssa.

”Lääkärin vastaanottoaikojen pidentäminen iltaseitsemään asti voidaan nähdä konkreettisena esimerkkinä kehittämisestä, mikäli alueen asukkaat kokevat sen tarpeelliseksi”, toteaa verkostokoordinaattori Airi Martikainen MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piiristä.

Martikainen korostaa, että suunnitelmat kohdistuvat täysin julkisen sektorin, seurakunnan ja vapaaehtoistoiminnan parantamiseen.

Kaakkurista on hyvää vauhtia tulossa itsenäinen aluekeskus. Samaan aikaan, kun julkisen sektorin palveluita ollaan parantamassa, uudet yksityiset liikkeet ovat avaamassa oviaan. Elektroniikkaliike Power avaa ensimmäisen liikkeensä Ouluun maanantaina 14. marraskuuta. Kaakkurinkulmassa sijaitsevan myymälän ovet avataan kello kahdeksan aikaan aamulla.

Kaakkurin ja Oulunsalon alueen tulevaisuuden näkymät palveluiden osalta vaikuttavat tällä hetkellä hyvin positiivisilta.

 

Lähteet:

Kaleva: Power avaa Kaakkurin-myymälänsä ensi viikolla

Oululehti: Kaakkurin ja Oulunsalon lapsiperheiden kokemuksia kerätään

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*