IL: Jesse Puljujärvi tappelussa

Hanskat pysyivät Puljujärven käsissä rytäkästä huolimatta. Kuva: iStock

Edmonton Oilersissa kiekkoileva Jesse Puljujärvi otteli viime yön NHL-ottelussa myös nyrkkien kera, kerrotaan Iltalehden julkaisemassa uutisessa. Nashville Predatorsia vastaan käytyä kotiottelua oli jäljellä enää puoli minuuttia, kun Puljujärvi taklasi vastustajajoukkueen Alexandre Carrierin jään pintaan ja käynnisti tapahtumaketjun.

Kanadalaispuolustaja Carrier tulistui ja hyökkäsi Puljujärven kimppuun pudottaen hanskansa. Kärppätaustainen voimahyökkääjä piti omat työvälineensä käsissään ja tyytyi lähinnä puskemaan vastustajaansa laitaa vasten, kärsien samalla pari tuntuvaa osumaa poskipäissään. Molemmat saivat nujakasta viiden minuutin tappelurangaistuksen.

Oilers voitti ottelun lukemin 7-4. Joukkueensa seitsemästä maalista huolimatta Puljujärvi ei kirjauttanut rangaistusta lukuunottamatta muita tilastoja.

Lähde: Jesse Puljujärvi: taklaus ja tappelu